Lieven Vandendriessche wordt de nieuwe CEO van de Latexco Groep

Lieven Vandendriessche wordt de nieuwe CEO van de Latexco Groep

De familie Luc en Carole Maes en de Raad van Bestuur van Latexco nV lieten middels een persbericht weten dat Lieven Vandendriessche vanaf 15 juli aan de slag gaat als nieuwe CEO. Lieven is master in de handelswetenschappen en heeft meer dan 25 jaar ervaring in diverse management functies in industriële ondernemingen.  De eerste 15 jaar daarvan waren bij Deceuninck, waar hij onder andere business development director en VP operations was. Daarna zette hij zijn eerste stappen in de bedding sector bij Bekaert Deslee, waar hij managing director Europe was.  Tot begin juli ’19 was hij managing director voor de carpets and tiles divisie van Balta.

Lieven Vandendriessche : “Ik zie er echt naar uit om bij Latexco te starten. Eerst en vooral is er het familiale karakter, wat het mogelijk maakt om echt in te zetten op de lange termijn.  Daarnaast zie ik veel groeipotentieel, steunend op de recente investeringen.  De bedding sector gaat door een transformatie en volgens mij is Latexco zeer goed gepositioneerd om daar als winnaar uit te komen.”

Carole Maes: “Nu mijn vader steeds meer een stapje terugzet, zal ik in tandem met Lieven Latexco leiden naar verdere groei, diversificatie en internationalisatie.”