Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MEUBELBEURS BRUSSEL – DIGITAAL

7 december 2020 - 9 december 2020

van maandag 7 tot woensdag 9 december 2020.

met dagelijks life-chat mogelijkheid van 9u30 tot 17u

Zo hou je toch contact met onze fabrikanten, voor een goed voorbereid aanbod voor 2021.

De beursperiode komt eraan. In normale omstandigheden zou het momenteel in Brussel al één en al bedrijvigheid zijn om je binnenkort te kunnen ontvangen. En we vinden het nog altijd heel erg jammer dat het dit jaar niet kan! Het verloop van de covid-19 epidemie heeft ons bevestigd dat we in augustus wel de juiste beslissing hebben genomen. Want zeg nu zelf, een beurs zonder bars of ’s avonds gezellig op restaurant te kunnen gaan, dat is toch niet hetzelfde? Bovendien, wie ziet nu die glimlach achter een mondmasker als we jullie hartelijk ontvangen?

We missen de contacten met exposanten en bezoekers, de hele opwinding rond de voorbereiding van de beurs en uiteraard de voldoening van het zien van blije gezichten na een succesvolle beurs. Dat warme beursgevoel kunnen we je dit jaar helaas niet geven. Voor een echte ontmoeting is het uitkijken naar volgend jaar. Maar we hebben voor dit jaar toch iéts in de plaats.

Van maandag 7 december tot en met woensdag 9 december openen we onze digitale Meubelbeurs Brussel. Niet hetzelfde, en dat beseffen we maar al te goed! Toch willen we onze rol ook dit jaar invullen, en dat is meubelfabrikanten en handel samenbrengen. Zo geven we aan onze exposanten de kans om toch hun nieuwigheden voor te stellen. En als meubelhandel hoef je je voor één keer niet te verplaatsen maar kan je toch je nieuwe collecties bestellen. Handig toch?

Registreer binnenkort via de website.

Details

Start:
7 december 2020
End:
9 december 2020

Organizer

Meubelbeurs Brussel
Heeft u ook zo'n zin in 2021?Abonneer nu op Meubihome magazine

Zes nummers per jaar krijgt u in de bus voor de kleine som van 60 euro + BTW.
Gratis voor leden van Navem en Namev.