Demuynck zetelfabriek neemt collectie van Arista over

Demuynck zetelfabriek neemt collectie van Arista over

Het Mechelse familiebedrijf Arista sluit definitief de deuren eind juli. Arista werd in 1962 opgericht en wist zich te specialiseren in het klassieke segment. De hoogwaardige kwaliteit en de verfijnde afwerking werden overal geapprecieerd. Patrick en Patricia Vervaet hebben deze lijn tot op de dag van vandaag verder gezet maar noodzakelijke, grote investeringen en het gebrek aan opvolging hebben geleid tot de keuze om het bedrijf stop te zetten. 'Een lucratief bod op de bedrijfsgebouwen en de terreinen maakte dat de beslissing er sneller kwam dan voorzien', zegt Patrick Vervaet.

Als concullega’s is er altijd wederzijds respect geweest tussen de families Demuynck en Vervaet. Daarom is er overeengekomen  dat zetelfabriek Demuynck de 7 meeste courante modellen van Arista zal blijven produceren, en dit vanaf 1 september 2020. 

Klanten die meer uitleg willen over deze modellenoverdracht kunnen terecht, zowel bij Patrick Vervaet (info@aristanv.be) als bij Thierry Demuynck (thierry@demuyncknv.be).