Beurs Valencia organiseert beperkte versie van Habitat van 10 tot 12 november

Beurs Valencia organiseert beperkte versie van Habitat van 10 tot 12 november

Het nieuwe businessplatform zal plaatsvinden van 10 tot 12 november en zal bedrijven uit zowel de interieur- als de woningtextielsector bij elkaar brengen in een aangepast tentoonstellingsformaat, aangevuld met een programma van internationale B2B-bijeenkomsten.

Feria Valencia heeft een nieuw evenement bedacht, ÁGORA ENCUENTROS HÁBITAT & HOME TEXTILES PREMIUM VLC 2020, een nieuwe vakbeurs die dit jaar plaatsvindt om de leemte op te vullen die wordt gecreëerd door  Feria Hábitat Valencia en Home Textiles Premium van Textilhogar uit te stellen tot september 2021. Deze twee beurzen hebben geleid tot de oprichting van een nieuw evenement, dat gepland staat van 10 tot 12 november in Feria Valencia. De indeling voor het driedaagse evenement (dinsdag-donderdag) is aangepast aan de huidige marktsituatie na Covid.

ÁGORA ENCUENTROS HÁBITAT & HOME TEXTILES PREMIUM VLC 2020 wordt ondersteund door de belangrijkste brancheorganisaties in de branche, die de gezamenlijke inspanningen die zijn geïnvesteerd in het creëren van het platform hebben toegejuicht. Overheidsinstanties steunen ook het initiatief bij hun pogingen om de productie en andere bedrijven van de sector te reactiveren. Het initiatief wordt ook ondersteund door Anieme - Mueble de España, Fedai - Lighting from Spain en Ateval - Home Textiles From Spain, evenals door ICEX en de Generalitat Valenciana via IVACE Internacional. València World Design Capital 2022 steunt ook het nieuwe initiatief.