De Kinders-Salembier nemen exportactiviteit naar Oost-Europa over van Flanders Interiors

De Kinders-Salembier nemen exportactiviteit naar Oost-Europa over van Flanders Interiors

Flanders Interiors”, een exclusieve export-, advies- en dienstverleningsfirma, opgericht om Vlaamse meubelen te exporteren naar hoofdzakelijk de russischsprekende Oosteuropese landen, zou op 23 maart 2020 zijn 25e verjaardag vieren.

Doch op dat ogenblik dienden Paul en Frieda zwaar te vechten tegen het kwade Covid19-virus, gevecht dat zij uiteindelijk wel zouden winnen. Maar dit deed hen besluiten om, mede gezien hun leeftijd, voortaan meer te gaan genieten van sporten en reizen.

En dus werd de daad bij het woord gevoegd en zijn vanaf 1 juli de exportactiviteiten van Flanders Interiors nv overgedragen aan De Kinders-Salembier nv. 

Paul Stulens van Flander Interiors: 'we zijn vooral blij omdat op deze manier de continuïteit voor onze klanten blijft verzekerd.

Onze dealer politiek zal dezelfde blijven: per stad of regio trachten wij steeds goede en betrouwbare partners te vinden met regelmatige orders op langere termijn.

Door onze correctheid van handelen zijn wij fier dat wij tot op heden de persoonlijke orders mochten verzorgen van de presidenten van Rusland, Oekraïne, Georgië, Kazachstan en Oezbekistan. Tevens mogen wij ons “hofleverancier” noemen van diverse ambassades en consulaten in België alsook in het buitenland.

De jonge Wendy De Kinders, met inmiddels toch reeds meer dan 25 jaar ervaring, zal dus voortaan onze klanten gaan verzorgen, bijgestaan door haar echtgenoot Paul.

Hierbij de nieuwe coördinaten:

De Kinders-Salembier BV
Zonneke 3
BE – 9220 – Hamme
Tel: +32/52/47.73.68
E-post: 
info@flandersinteriors.be
BTW: BE 0419.354.457
Gesloten op maandag & woensdag

Graag wensen wij u van harte te danken voor de jarenlange aangename samenwerking en hopen wij op een verdere goede voortzetting met Wendy.

Namens Flanders Interiors & Technologies BV, Paul (Paul Stulens, Bestuurder)
en namens De Kinders-Salembier BV, Wendy (Wendy De Kinders, Bestuurder)